fbpx

Oferte si reduceri pentru persoane fizice si asociatii de proprietari!

Verificari si revizii instalatii de gaze
Informatii utile

OBLIGATIILE CLIENTULUI

Sa puna la dispozitia agentului economic urmatoarele documente:

Proiectul instalatiei de gaz

In cazul in care nu mai detineti documentatia initiala a instalatiei de gaz sau doriti sa faceti o modificare la instalatia ta existenta de utilizare a gazelor naturale, TSG va va ajuta cu solutii la indemana, oricand aveti nevoie, si cu o echipa de profesionisti ce vor evalua situatia si va vor oferi recomandarile tehnice necesare.

Conform Ordinul ANRE nr. 179/2015, in cazul in care aparatele care se regasesc pe notificarea primita de client de la furnizor sunt aceleasi cu cele instalate, iar clientul nu detine/nu gaseste documentatia tehnica a instalatiei de gaze naturale, aceasta se poate reface. Serviciul include realizarea de proiect, plan schema izometrica si memoriu tehnic a instalatiei de utilizare gaze naturale.

De asemenea, putem modifica montarea detectorului de gaz, electrovana de gaz, robineti orice dimensiune, puneri in functiune (PIF). In acest caz, taxa difera in functie de debitul instalatiei de gaze naturale, practic orice legat de gaz, respectand normele de siguranta si reglementarile legale in vigoare a instalatiei de utilizare gaze naturale. Proiectarea nu este conditionata de executarea lucrarii respective.

Pentru centrale termice

Verificare ISCIR in termenul de valabilitate (2 ani).

In cazul sobelor sau a centralelor cu tiraj natural

Documente intocmite de catre firme autorizate din care sa rezulte curatarea si verificarea cosurilor si canalelor de evacuare a gazelor de ardere, operatiuni efectuate cu maximum 6 luni inainte de data verificarii sau reviziei instalatiei de gaze

IN CAZ DE:

REMEDIERE DEFECTE

Daca in urma verificarii sau reviziei tehnice a instalatiei de gaze sunt constatate defecte, clientul are obligatia remedierii acestora prin intermediul firmei care a efectuat verificarea ori revizia tehnica sau prin intermediul altui operator economic.

INSTALATII COMUNE

Daca o instalatie de gaze deserveste mai multi clienti utilizatori, si asupra acestui tronson comun trebuie efectuata verificare/ revizie.

DETECTOR/ SENZOR GAZE, RACORDURI FLEXIBILE

– In incaperile cu geamuri termopan este obligatorie montarea de detectoare de gaze;
– Racordurile flexibile trebuie inlocuite la intervale specificate de producator (cca 5 ani).

OBLIGATIILE NOASTRE

Dupa efectuarea operatiunilor, firma TSG instALL autorizata ANRE are obligatia intocmirii fisei de verificare/ revizie si inregistrarea acesteia la Distrigaz si se vor verifica obligatoriu:

Arzatoarele, conductele si imbinarile acestora

Aparatele de masurare, control, reglare si de siguranta

Starea rasuflatorilor si a caminelor existente

Demontarea/debransarea aparatelor consumatoare fara aprobare legala si a instalatiilor aferente

Documentele necesare

CONTACT

Instalatii de gaze si ISCIR

  +4 0744 100 044
  contact@tsginstalatii.ro

Suntem pregatiti pentru identificarea riscurilor si va informam mereu
de un posibil risc, oferindu-va si cea mai buna solutie de prevenire.
Copyright© 2018 - 2021 TSG instALL. Toate drepturile rezervate.
Developed by FMS